Mijn Lessen

Gitaarles Akoestisch

De meeste leerlingen beginnen op een akoestische gitaar.Dit kan zijn een Spaanse of een steelstring gitaar. Je leert noten lezen, allerlei akkoorden spelen(eerst de basisakkoorden), diverse ritmes aanslaan en tokkelen. Op een akoestische gitaar kun je rock nummers spelen, maar vooral ook de echte singer-songwriter liedjes. Nadat je de basis goed hebt aangeleerd kun je uiteraard ook overstappen naar elektrische gitaar. In de lessen geldt dat plezier gaat boven prestatie, want als je gitaarspelen leuk blijft vinden komen de prestaties vanzelf!

akoustische gitaar, leerling gitaarles, gitaar

Gitaarles Elektrisch

Wil jij naast het spelen van akkoorden ook leren gitaarsolo's te spelen in diverse muziekstijlen dan is elektrisch gitaar helemaal geknipt voor jou! Je hebt er thuis wel een gitaarversterker voor nodig, maar uiteraard heb je tijdens de les de beschikking over een prima Fender De Luxe versterker. Wat ga je doen in de lessen? Je gaat allerlei riffs en gitaarlicks leren spelen, evenals solo's via allerlei gitaartechnieken (benden, hammer-on, pull-of, slides etc). Juist omdat de elektrische gitaar iets toevoegt aan een band, raak je niet gauw uitgeleerd, Uiteraard mag je jouw muzieksmaak in de les inbrengen en pas ik de les aan aan jouw speelniveau.

Elektrische gitaar, electrische gitaarles. proefles

Bas les Voor Beginners

Zie je jezelf de lekker lage tonen in de muziek spelen met een stoere basgitaar en wil je leren om vooral ritmisch heel goed te worden dan is basgitaar les echt iets voor jou! Een basgitaar vormt een belangrijk onderdeel in een band, want samen met de drummer vorm je de ritme basis waarop alle anderen in de band goed kunnen spelen! Je bent dus heel belangrijk als bassist.

basgitaar les, basgitaar. leerling gitaarles

Ukelele les

Leer ook spelen op dit kleine populaire instrument. De ukelele is een uitstekend instrument om mee te beginnen als kind (leeftijd vanaf 8 jaar) en een goede voorbereiding op het beginnen met gitaarles. Ook leuk voor bij het kampvuur! Kind of volwassene:

Kom lekker spelen op ukelele. En..plezier hebben staat altijd voorop!

ukelele les, leerling ukeleleles. proefles